Hemma igen ...eller livet som snabbspolning.


Tillbaka från mässan, hes, utmattad, med träningsvärk i benen och tom skalle - och då var jag ändå bara där en och en halv dag. Bokmässan är som livet i snabbspolning, man träffar fler bekanta än man annars gör på en vecka, man springer in i fler kändisar på en dag än man annars gör på en månad och man möter fler läsare och förmedlare än man annars gör under hela året. Allt medan babblandet från mikrofoner i olika montrar sorlar som tinnitus i skallen, det är häftigt och utmattande. Om livet vore som Bokmässan skulle ingen orka leva i 80 år. 

Nu sitter jag på kontoret igen, petar i ett manus och dricker kaffe - ingen kändis, LL-läsare eller bekant i sikte. Livet går långsamt igen - och jag längtar redan tillbaka till mässgolvet.

/Andreas

1 kommentar om “Hemma igen ...eller livet som snabbspolning.”

  1. Kul att läsa välskrivna bloggar. Heder åt LL-förlagets bloggare.

    Skrivet den oktober 7, 2011 kl 14:46 av mats ahlsén

Kommentera

Dela på Internet: