fb

Andra skriver om oss

Boken rekommenderas därför varmt för den som vill läsa en lättläst, spännande bok som man inte glömmer direkt man har lagt ifrån sig den. Barnboksbloggen om Fallet Anna Frid

Böckerna har också grymt snygga omslag som lockar till läsning. De korta meningarna och prosan som är uppställd snarare som en luftig dikt istället för en kompakt text gör det till ett nöje för vem som helst att läsa om den vackra röda drömtraktorn, de busiga hästarna och den oemotståndliga katten som nästlar sig in i Oves hjärta! Tidningen Kulturen om Drömtraktorn 2 och En man som heter Ove

Kickboxaren 2 Fightern är den efterlängtade fortsättningen på Kickboxaren! Äntligen skulle jag vilja säga, och jag sträckläste den. Lika lättläst och spännande som den första. Bloggen Drömbibblan (Enköpings bibliotek).

Det är ingen lätt uppgift att förklara Albert Einsteins teorier. Det är en ännu svårare uppgift att förklara dem lätt och lättläst. Men Bengt Fredrikson klarar det hela med pedagogisk finess och avväpnande humor. Aldrig har det väl varit så roligt att ta del av genialiska tankar. Tidningen Kulturvinden om Albert Einstein - det modiga geniet.

Mina kanske två absoluta favoriter i Mördaren i parken och andra skräckberättelser är "Mördaren i parken" och "Döden på tallriken". Det är kanske de minst suggestiva, men jag gillar rivet jag känner efter att ha avslutat dem. De mer suggestiva berättelserna kommer strax härefter, kan också meddelas, då jag gillar alla fem berättelser skarpt. Så skriver Elina på bloggen I elinas hylla

Dessutom är detta en mycket fint skriven bok som berörde mig starkt. Med enkelt, kortfattat språk och många bilder lyckas Ahlsén beskriva en hel människas liv, och som läsare får jag komma Axel och hans familj nära. Axel var idiot bör alla människor läsa. Jag kommer att bära med mig historien om Axel länge. Så skriver Andrea Zackrisson på bloggen Bibliophilia.se.

Sofia Nordin gör det igen! Snöstormen är en lättläst och välskriven bok om överlevnad och utlämnade ungdomar, så skriver Cirkbloggen (Medioteket Stockholm).

Det här är en bok att sätta i alla ungdomars händer som inte riktigt pallar att ta sig igenom en bok. Bloggen Bokfreak om Riitta Jacobsson bok En farlig vän.

Den här boken är spännande från början till slut och den är riktigt lättläst. Bloggen Vårt röda rum om Sofia Nordins Snöstormen.

En farlig vän är snabbläst, utgiven på LL-förlaget och en riktig kanonbok! Bloggen Världens bästa bok gillar Ritta Jacobssons nya bok.

Så minns vi fredsdagen. I Elinas Hylla har bland annat läst Torsten Bengtssons Ett regn av bomber, som kom 2014. Uppföljaren heter I krigets skugga.

 

Våra e-böcker

Fem klassiker nu som e-böcker

Nu finns drygt 20 av LL-förlagets böcker som e-böcker. Du kan öppna din e-bok på dator, surfplatta eller mobiltelefon.
Här får du veta mer om hur du köper och laddar ner e-böcker.
Läs om vilka verktyg och program du behöver för att läsa e-böcker

Observera!

Om du vill köpa både e-böcker och tryckta böcker ska du göra två olika beställningar: en för e-böcker och en för tryckta böcker. Detta beror på att vi har ett särskilt system som hanterar våra e-böcker.

Tryckta böcker eller Bok+ ljudbok beställer du i LL-förlagets bokhandel. Där kan du också läsa mer om böckerna och provläsa.
Till LL-förlagets bokhandel för tryckta böcker

De här böckerna finns i vår e-bokhandel:

Tänk på att Välkommen till landslaget finns både som e-bok och som tryckt bok. Men du beställler båda versionerna här!